Welkom! Mijn naam is Laura Wagemaker. Toen ik in het inspirerende boek van Frans Corten´Uitzonderlijk Talent’ over de kerntalentenanalyse las, was ik direct onder de indruk. De positieve inzet om in vlot tempo tot iemands ‘zijn’ te komen en van daaruit iemands potentieel vind ik bewonderingswaardig en tegelijkertijd zo logisch. 

Deze methode ademt één en al no-nonsense en positiviteit uit.  Het is een plezierige manier om een compleet beeld van jezelf te hebben waarbij je vanzelf in beweging komt. 

Vanuit mijn empathisch vermogen en mijn grote nieuwsgierigheid werk ik graag met mensen. Ik heb een groot voorstellingsvermogen en haal er plezier uit om mensen in hun kracht te zetten. Ik zie zelfontwikkeling als het grootste goed dat je als mens kan doormaken en vind het belangrijk dit vanuit een positieve invalshoek te benaderen. Ik kan de positieve desintegratie theorie van Dabrowski dan ook erg waarderen.

Hiervoor heb ik twaalf jaar als jurist bij Slachtofferhulp Nederland gewerkt waar ik slachtoffers en nabestaanden van geweldsmisdrijven en  verkeersongelukken bijstond in het strafproces. Daarvoor heb ik bij de rechtbank Amsterdam gewerkt in het insolventieteam.

Naast mijn passie voor de kerntalentenmethode en coaching ben ik heel graag met mijn gezin. Samen met Marco heb ik twee kinderen. Verder ben ik een fervent voetballer, sporter en ben ik dol op boeken en muziek.